Novine: "KPS zbog Njegoša hapsio na Gazimestanu"; "Crna Gora jemči prava SPC nad hramovima"

Dnevne novine u Srbiji za sredu, 29. jun 2022. godine na naslovnim stranama izveštavaju sa proslave Vidovdana i urečenje nagrada, kao i o drugim temama.

Izvor: B92

Utorak, 28.06.2022.

21:52

Novine:

"Politika" piše kako je proslavljen Vidovdan na KiM: "KPS zbog Njegoša hapsio na Gazimestanu", kao i o odnosima vlasti u Beogradu i Podgorici: "Podgorica okreće novi list u odnosima sa Beogradom".

"Večernje novosti" takođe pišu o proslavi Vidovdana i prenose patrijarhove reči: "Svoje ime dobili smo na Kosovu", kao i o radnoj veriziji Temeljnog uvora SPC sa Vladim Crne Gore: "Crna Gora jemči prava SPC nad hramovima".

"Blic" je naslovnu stranu posvetio tragediji u kojoj su poginuli četvorica mladića iz Jančića kod Čačka: "Dokle će tinejdžeri da ginu za volanom", kao i o Novakovoj drami u Londonu.

"Kurir" donosi priču o novom niznisu Čedomira Jovanovića na Tari, kao i o tragediji u Kremenčuku, kada je pogođen tržni centar.

"Alo" piše o kriminalnim vezama: "Šefovi škaljaraca pali u Španiji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: