Vučić potvrdio: Otkazano FOTO

Poseta ruskog ševa diplomatije Sergeja Lavrova Beogradu - zvanično je otkazana. To je predsedniku Srbije potvrdio ruski ambasador.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.06.2022.

11:02

Vučić potvrdio: Otkazano FOTO
Foto: Profimedia

Aleksandar Vučić, podsetimo, sastao se danas sa ruskim ambasadorom Aleksandrom Bocan Harčenkom, od gog se čekala zvanična potvrda da je poseta ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova Srbiji otkazana.

"Ambasador Ruske Federacije Bocan-Harčenko obavestio me o razlozima koji su onemogućili dolazak ministra Lavrova u Beograd i doneo dokumenta koja to potkrepljuju. O svemu ću da govorim više na RTS1 u Dnevniku u 19.30", napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na instagram profilu "buducnostsrbijeav".

Podsetimo, Bugarska, Severna Makedonija i Crna Gora nisu dale dozvolu za prelet aviona ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova, koji je trebalo da poseti Beograd danas i sutra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: