Osumnjičenom za izazivanje nesreće na Pančevačkom mostu zabrana napustanja boravišta

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je meru zabrane napuštanja boravišta vozaču BMW-a, koji se sumnjiči da je izazvao saobraćajnu nesreću na Pančevačkom mostu.

Izvor: B92

Sreda, 25.05.2022.

16:28

Osumnjičenom za izazivanje nesreće na Pančevačkom mostu zabrana napustanja boravišta
Printskrin: TV Prva

U nesreći su poginule dve osobe, T.J. i D.J.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati svedoke događaja, narediti vršenje saobraćajno-tehničkog i sudsko-medicinskog veštačenja, prikupiti materijalne dokaze i preduzeti druge radnje potrebne za donošenje odluke.
Osumnjičeni za izazivanje saobraćajne nesreće na Pančevačkom mostu, u kojoj su poginule dve osobe, saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Iz Tužilaštva je saopšteno da je nemački državljanin, vozač automobila "bmv", koji se sumnjiči za krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, izneo svoju odbranu na saslušanju u prostorijama tužilaštva.

Dodaje se da je dežurni zamenik javnog tužioca prisustvovao uviđaju saobraćajne nezgode i naložio da se, pored alkotestiranja na licu mesta kojim je kod osumnjičenog utvrđeno 0,0 promila alkohola, od njega uzme krv na analizu kako bi se preciznije utvrdilo prisustvo alkohola u organizmu, kao i da se pribave video zapisi sa kamera, da se uradi vanredni tehnički pregled oba vozila, da se uzmu izjave očevidaca i da se izvrši obdukcija tela nastradalih.

U saopštenju se navodi da će o daljem toku postupka tužilaštvo ispitati svedoke događaja, narediti vršenje saobraćajno-tehničkog i sudsko-medicinskog veštačenja, prikupiti materijalne dokaze i preduzeti druge radnje potrebne za donošenje odluke.

Osumnjičenom je u ponedeljak određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nezgodu na Pančevačkom mostu u kojoj su poginule dve osobe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: