"Gnusan zločin"

Ubistvo stražara u Ambasadi Katara u Parizu u ranim jutarnjim satima bio je "gnusan i neopravdan" zločin, saopštila je danas Ambasada te zemlje u Francuskoj.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 23.05.2022.

14:16

EPA-EFE/IAN LANGSDON

"Čekamo rezultat istrage i tražimo da se poštuje privatni život porodice preminulog", saopštila je Ambasada Katara na Tviteru, prenosi Rojters.

Parisko tužilaštvo je potvrdilo smrt i navelo da je jedna osoba uhapšena na licu mesta, prenosi Rojters.

Čuvar je ubijen u ranim jutarnjim satima, u incidentu za koji se čini da nema veze sa terorizmom, izjavio je Rojtersu izvor blizak istrazi i dodao da je osumnjičeni oko šest sati i 30 minuta ušao u Ambasadu i posvađao se sa radnikom obezbeđenja, nakon čega mu je zadao smrtonosni udarac pesnicom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: