Baklje i trube brodova u znak poslednjeg pozdrava Mateju: Split se oprostio od sugrađanina; "Hvala mu" VIDEO

Matej Periš sahranjen je u Splitu u krugu porodice, prema želji oca Nenada. Od 20.30 na splitskoj Rivi od Mateje su se oprostili prijatelji i sugrađani.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.05.2022.

22:14

Default images

Priliku da se još jednom zahvali svima koji su pomogli u pet meseci dugoj potrazi iskoristio je i Matejev otac Nenad koji se nalazio na jedrenjaku, a veliki broj ljudi se okupio na Rivi.

U čast Mateju, koji je bio skiper, napravljen je špalir od brodova u blizini trajektne luke. Na brodovima su bile zapaljene baklje, a onda su se začule i trube u znak poslednjeg pozdrava.

"Želimo da ga ispratimo dostojanstveno, u nadi da će zauvek biti tu među nama i gledati nas s nekog boljeg i lepšeg mesta. Hvala mu što je bio prijatelj kakvog smo samo poželeti mogli. Niko od nas nikad ga neće zaboraviti", kazao je jedan od Matejevih prijatelja u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: