Hitna sednica u Sarajevu

Hitna sednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH zakazana je za danas na zahtev bošnjačkih delegata, kako bi bila obezbeđena novčana sredstva za izbore.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 23.05.2022.

08:16

Hitna sednica u Sarajevu
EPA/EFE/ FEHIM DEMIR

Opšti izbori zakazani su za 2. oktobar.

Svih pet delegata Kluba Bošnjaka u Domu naroda potpisali su i 16. maja dostavili Kolegijumu Doma naroda zahtev za sazivanje hitne sednice kako bi bila obezbeđena novčana sredstava za opšte izbore, prenosi Srna.

Predlogom zaključka u okviru zahteva za održavanje hitne sednice predvidja se da Dom naroda naloži Savetu ministara donošenje odluke o odobravanju i raspodeli sredstava u iznosu od 12,5 miliona konvertibilnih maraka na ime rashoda Centralne izborne komisije BiH, za održavanje ovogodišnjih opštih izbora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: