Belivukov advokat podneo molbu: Traži odlaganje

Advokat Nikola Ristović, branilac Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i još nekih članova kriminalne grupe podneo je molbu sudu da se odloži pripremno ročište.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 23.05.2022.

15:05

Belivukov advokat podneo molbu: Traži odlaganje
Foto: ata images

Ročište je zakazano za sutra kako bi advokati imali više vremena da se pripreme.

Ristović je za Tanjug rekao da su ga okrivljeni zamolili da podnese molbu sudu za odlaganje pripremnog ročišta kako bi imali više vremena od onog koje su dobili za pripremu i da eventualno angažuju još nekog branioca.

Odluku o molbi sud će saopštiti sutra.

Pripremno ročište odlagano je već u dva navrata, prvi put zbog zahteva za izuzeće postupajućih sudija i tužilaca, a drugi put krajem aprila zbog izostanka advokata Dejana Lazarevića, koji je bio angažovan kao branilac Belivuka, Miljkovića i drugih optuženih, a koji je uhapšen 14. aprila kao član kriminalne grupe Darka Šarića i sada je u pritvoru.

Organizovana kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i njeni pripadnici potvrđenom optužnicom terete se za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: