Krkobabić ponovo na čelu PUPS-a

M,ilan Krkobabić ponovo je izabran za predsednika Partije ujedinjenih penzionera Srbije.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: PUPS
Foto: PUPS

"PUPS raste i razvija se. Uz penzionere tu su i poljoprivrednici i proleteri Srbije. Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera čvrsto drži u svojim rukama barjak solidarnosti i pravde. Čuvamo, štitimo i branimo osnovni vrednosni stav tri P – penzije prate plate, to je naša tekovina", izjavio je na petojredovnoj - izbornoj sednici skupštine partijepredsednik Milan Krkobabić, kome su delegati iz svih 119 gradskih i opštinskih odborapoklonili puno poverenje i ponovo ga izabrali na dužnost koju je i do sada obavljao.

Foto: PUPS
Foto: PUPS

Na Svečanoj sednici održanoj u Madlenijanumuu prisustvu brojnih gostiju iz zemlje i inostranstva,predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je istakao da u Milanu Krkobabiću i PUPS-u ima pouzdane saradnike i ljude koji znaju i umeju da daju pravi doprinos uvek kada je potrebno da se zaštite nacionalni i državni interesi.
Na skupu je saopšteno da od danas ova partija zvanično u svom fokusu ima, pored penzionera i poljoprivrednike i proletere, pa je u skladu sa time od danas pun naziv:Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera -solidarnost i pravda, skraćeni naziv PUPS-solidarnost i pravda.
Svečanoj sednici prisustvovali su predstavnici partija iz okruženja- predsednica Partije ujedinjenih penzionera Republike Srpske Vinka Pušonja, predsednik Radničke partije Crne Gore Maksim Vučinić i Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige, koalicionog partnera PUPS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 68 idi na stranu