Tramp se vraća na Tviter?; "To je bila moralno loša odluka"

Novi vlasnik Tvitera, milijarder Ilon Mask najavio je danas da će odblokirati nalog bivšeg američokg predsednika Donalda Trampa.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 10.05.2022.

20:51

Tramp se vraća na Tviter?;
EPA/EFE/ DAVID MAXWELL

Mask, osnivač kompanija Tesla i Spejs Eks, koji je krajem aprila kupio Tviter za 44 milijarde dolara, je, kako je saopštila ta kompanija, ocenio da je suspenzija Trampovog naloga bila pogrešna, prenosi ''''Vašington post''''.

"Mislim da je bilo pogrešno zabraniti Donalda Trampa. Mislim da je to bila moralno loša odluka, i da budem potpuno jasan, krajnje gulupa", rekao je on na događaju pod nazivom "Budućnost automobila" u organizaciji ''Fajnenšel tajmsa''.

Dodao je da nije bilo ispravno blokirati Donalda Trampa jer je to ''otuđilo veliki deo zemlje i na kraju nije dovelo do toga da Tramp nema glas".

Tramp je da ranije izjavio da ne namerava da se vrati na Tviter čak i ako mu nalog bude odblokiran nakon što je Mask kupio tu društvenu mrežu.

Musk će Trampu vratiti pristup Tviteru kada zaključi ugovor o kupovini društvene mreže. Biznismen smatra da su takve mere primenljive samo na bot naloge. Trampu je zabranjen Tviter nakon što su njegove pristalice upale na Kapitol. I sam je ovu društvenu mrežu nazvao sramotom za demokratiju

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: