Vozači ogorčeni zbog čekanja na granici: "Katastrofa je blaga reč"

Tokom popodnevnih sati formirane su kolometarske kolone na graničnom prelazu Kotroman ka Bosni i Hercrgovini.

Izvor: B92

Subota, 30.04.2022.

13:13

Vozači ogorčeni zbog čekanja na granici:
Rina

Vozači koja su se uputili ka susednoj državi, više od jednog sata čekaju kako bi dobili pečat i prešli granicu.

"Očekivao sam da će gužvi biti sinoć, zato smo i krenuli danas, ali nas je sačekalo neprijatno iznenađenje. U koloni čekaju automobili, autobusi i kamioni. Nepregledna kolona je i ispred, ali i iza nas. Planirali smo da napravimo pauzu u Višegradu, međutim sada već nemamo vode u kolima a ne zamo kada ćemo konačno preći", rekao je za RINU Vozač Miloš Tanasković koji se odlučio da praznike provede u Sarajevu.

Pojačan intenzitet saobrćaja registrovan je i na magistralnom putu od Užica ka Zlatiboru, ali nema dužih zadržavanja.

"Ogromna je gužva, katastrofa je blaga reč. U koloni se krećemo 20-30 na sat, mislim da je krenula seoba Srba iz prestonice ka Zlatiboru, Crnoj Gori i Zlataru. Preživećemo i mi iz zapadne Srbije ove prvomajske praznike, pa ćemo se olakšano kretati od posla do kuće", kazao je Zoran, koji je poslom krenuo do Užica.

Na graničnim prelazima ka Crnoj Gori, Jabuci i Špiljani veće gužve zabeležene su na izlazu iz Crne Gore, nego na ulazu u ovo državu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: