Aleksandar Vučić je počasni građanin Gradiške

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobitnik je Povelje počasnog građannina Gradiške, povodom Dana grada - 24. aprila, odlučila je danas Skupština grada.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.04.2022.

17:21

Aleksandar Vučić je počasni građanin Gradiške
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Zamenik gradonačelnika Gradiške Dragana Ilić rekla je da je to posebno priznanje znak zahvalnosti predsedniku Srbije jer je, zajedno sa Vladom Srbije, pomogao da se realizuju brojni projekti u ovom gradu.

Kako je rekla, najznačajniji među njima su izgradnja Doma kulture "Srbija" u Novoj Topoli i dečjeg vrtića u prigradskoj mesnoj zajednici Brestovčina, koji će biti otvoren u subotu, 23. aprila.

Za realizaciju ova dva projekta Srbija je donirala ukupno 750.000 evra, prenosi RTRS.

Povelje i zahvalnice biće uručene na svečanoj akademiji koja će povodom Dana grada biti održana u subotu, 23. aprila u Kulturnom centru Gradiška.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: