Vučić zakazao sednicu Saveta za bezbednost

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za sutra u 12 časova sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.03.2022.

13:59

Vučić zakazao sednicu Saveta za bezbednost
Foto: Profimedia

Kako je rečeno, razgovaraće se o najvažnijim aktuelnim temama.

Među njima su odbijanje Aljbina Kurtija da se izbori održe na Kosovu i Metohiji, pretnje sankcijama Srbiji i odnosi prema NIS-u i nabavci nafte za srpsko tržište.

Takođe, kako je rečeno, analiziraće se i sva dešavanja, posebno imajući u vidu krizu sa snabdevanjem osnovnim životnim namirnicama u Evropi.

Patrijarh srpski Porfirije razgovaraće danas sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o zbrinjavanju izbeglica iz Ukrajine, saopštila je Srpska pravoslavna crkva.

U cilju, kako je navedeno, organizovanja prijema i zbrinjavanja izbeglica iz Ukrajine i pružanja pomoći svima na ratom ugroženim područjima, patrijarh će, tokom dana, na svoju inicijativu, razgovarati sa predsednikom Vučićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: