Održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, predsedavao Vučić FOTO

Nova sednica Saveta za nacionalnu bezbednost o situaciji u Ukrajini, kojoj je predsedavao predsednik Aleksandar Vučić, održana je danas u Palati Srbija.

Izvor: B92

Petak, 25.02.2022.

16:35

Default images

"Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsedava Savetom za nacionalnu bezbednost", navedeno je na profilu "Budućnost Srbije" na Instagramu, uz fotografije.

Sednici Saveta prisustvovali su i predsednik parlamenta Ivica Dačić, premijerka Ana Brnabić, ministar odbrane Nebojša Stefanovića, ministarka pravde Maja Popović, ministar finansija Siniša Mali, direktor BIA Bratislav Gašić, predstavnici vojske i policije...

Nakon sednice Saveta, predsednik Vučić se uputio na razgovor sa patrijarhom Srpske pravoslavne crkve Porfirijem, a zatim će se, u 18.15, obratiti javnosti i izneti stav Srbije u vezi sa krizom u Ukrajini.

Juče je već održana jedna sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, kao i sednica Vlade Srbije, kojoj je prisustvovao predsednik Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: