"A Dritan nije privođenje na raport?"

Podgorica -- Demokratska Crna Gora Alekse Bečića reagovala je na iznenadni odlazak potpredsednika vlade Dritana Abazovića u Beograd.

Izvor: Tanjug
Podeli
EPA-EFE Boris Pejović
EPA-EFE Boris Pejović

Abazović se, podsetimo, u Beogradu sastao sa patrijarhom srpskim Porfirijem.

Stranka na čijem je čelu bečić smatra da ćutanje Demokratske partije socijalista tim povodom jasno pokazuje i dokazuje ko, kako kažu, ovu dramu režira.

"Dok su horski, agresivno zatrpavali medijski prostor Crne Gore reagovanjima na susrete premijera Krivokapića sa čelnim ljudima Crkve, DPS družina zajedno sa saveznicima sada horski - ćuti. Ćutanjem glasnijim od ijedne reči. Ćutanjem koje je danas jasno svakom slobodnom čoveku", navode Demokrate.

Poseta Abazovića im, kažu Demokrate, nije "privođenje na raport u Beograd" kao što su govorili za premijera.

"Bije im 'izdaja nacionalnih interesa Crne Gore', nije ni 'više poštuje drugu državu od sopstvene', jer im Dritan po davno postignutom dogovoru odradjuje posao i vraća im poluge vlasti u ruke. Na to su Demokrate već mesecima upozoravale crnogorsku javnost", kazale su Demokrate.

Abazović je, kažu, na sve spreman.

"Samo da politički i finansijski profitira. Jedno priča, drugo radi, treće obećava. Jedini čovek na svetu čije 'nikad' ima rok trajanja. Sve što smo pričali - dolazi. Sve se ostvaruje. I sad je jedino na gradjanima, kao nosiocima suvereniteta ove države, da pristanu ili ne pristanu na ovu do sada najbesramniju DPS prevaru", saopštile su Demokrate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 164 idi na stranu