Vučić i Bocan-Harčenko o aktuelnim regionalnim i globalnim temama FOTO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.01.2022.

13:00

Vučić i Bocan-Harčenko o aktuelnim regionalnim i globalnim temama FOTO
Foto: Tanjug/ Dragan Kujundžiæ

Tema razgovora su bile bilateralni odnosi, kao i o aktuelnim regionalnim i globalnim temama.

Predsednik Vučić i ambasador Bocan-Harčenko su istakli spremnost dveju zemalja za blisku saradnju po čitavom spektru pitanja, izrazivši zadovoljstvo konstantnim jačanjem ekonomske saradnje. U tom smislu su razgovarali o budućoj razmeni poseta zvaničnika dveju zemalja. Dvojica sagovornika su razgovarali o situaciji na istoku Evrope i ambasador Bocan-Harčenko je obavestio predsednika Vučića o razgovorima koje Ruska Federacija vodi sa SAD i NATO. Predsednik Vučić je ukazao na pitanja vezana za situaciju na Kosovu i Metohiji", navodi se u saopštenju službe za saradnju s medijima predsednika Republike Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: