Oglasio se MUP o nestalom Mateju Perišu VIDEO/FOTO

Pripadnici MUP nastavljaju intenzivnu potragu za hrvatskim državljaninom Matejem Perišom, čiji je nestanak prijavljen 31. decembra.

Izvor: B92

Sreda, 26.01.2022.

16:31

Oglasio se MUP o nestalom Mateju Perišu VIDEO/FOTO
MUP Srbije

"Pripadnici Policijske brigade, Policijske ispostave za bezbednost na rekama i Uprave kriminalističke policije, Policijske uprave za grad Beograd u poslednjih 48 sati obavili su terensku pretragu Velikog ratnog ostrva paralelno sa hotelom 'Jugoslavija' do Galijske bare.

Srpska policija maksimalno je angažovana, preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i ne odustaje od potrage za Metejom Perišem.

U potragu su, uz pripadnike Policijske uprave za grad Beograd, uključeni pripadnici Žandarmerije, kao i policijskih uprava Pančevo, Smederevo i Požarevac, a preko Interpola obaveštene su i policije zemalja u okruženju", navodi se u saopštenju MUP-a.
MUP Srbije
MUP Srbije

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: