Nesreća u Londonu; autobus se zakucao u radnju, povređeno 19 osoba VIDEO

Najmanje 19 osoba povređeno je nakon što se autobus u istočnom delu Londona zabio u jednu radnju.

Izvor: Telegraf

Utorak, 25.01.2022.

21:19

Nesreća u Londonu; autobus se zakucao u radnju, povređeno 19 osoba VIDEO
Depositphotos/Chalabala

Povređen je i vozač kog su vatrogasci morali da oslobode iz sedišta pomoću specijalne opreme.

Portparol londonske hitne pomoći rekao je da je pet osoba prevezeno u bolnicu, dve odrasle osobe i troje dece, piše Sky News. Autobus se jutros oko 8:20 na aveniji Selvin zabio u zgradu u kojoj se nalazi električna trafostanica. Na mesto nesreće stigla su vozila hitne pomoći kako bi se što pre pružila prva pomoć povređenima.

Škola Hajams Park saopštila je da su neki od njenih učenika bili u autobusu u trenutku nesreće.

"Svi povređeni učenici su primili lekarsku pomoć. Kontaktirali smo roditelje svih povređenih učenika. Sarađujemo sa hitnim službama i naši službenici se nalaze na mestu nesreće. Obavestićemo roditelje o razvoju događaja", objavila je škola na Tviteru.

Vlasnik lokalnog kafića koji je pomogao pri spasavanju putnika rekao je da je među povređenima bilo nekoliko učenika koji su bili "uplašeni i uplakani".

"Nekolicina dece se nalazila na podu. Pokušavali smo da izvučemo decu, a ona su bila u panici. Rekao sam vozaču da izađe, ali mi je on rekao da ne može jer se zaglavio. U autobusu je bilo nekoliko roditelja koji su sve vreme plakali", rekao je Erik Garip (38).

On je rekao da je pokušao da ih smiri, ali je ovo bio veliki šok za njih.

"Otišli smo gore i rekli deci da izađu, ali jedno je ostalo na stepenicama pa smo ga izneli. Svi su bili uplašeni i plakali", rekao je on. Istraga je još uvek u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: