Haos u Istanbulu; obustavljeni svi letovi

Obustava letova sa aerodroma u Istanbulu produžena je i danas zbog obilnih snežnih padavina, dok su zimski vremenski uslovi zakočili saobraćaj širom grada.

Izvor: B92

Utorak, 25.01.2022.

08:22

Haos u Istanbulu; obustavljeni svi letovi
Tanjug/AP Photo/Emrah Gurel

"Obustava letenja je produžena do 10:00 GMT (11:00 časova po našem) 25. januara zbog nepovoljnih vremenskih uslova", saopštio je aerodrom u Istanbulu na svojoj veb stranici, a prenosi agencija Rojters.

Turske vlasti su danas proglasile administrativno odsustvo za sve zaposlene u javnim institucijama kako bi smanjile mobilnost.

Guverner Istanbula Ali Jerlikaja je na Tviteru napisao da privatna vozila neće biti dozvoljena na putevima do 10:00 GMT dok timovi za hitne slučajeve nastavljaju da čiste puteve.

Na snimcima koje je podelio guverner vide se kamioni i automobili zaglavljeni u snegu.

Turski avioprevoznik “Turkiš erlajns” je juče saopštio da je otkazao sve letove sa aerodroma u Istanbul pošto je aerodrom zatvoren.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: