Novine: "Vučića vrebala dva pucača"; "Namerno zaražavanje koronom je loša ideja"

Dnevne novine u Srbiji za utorak, 25. januar 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme.

Izvor: B92
Podeli

"Politika" u sutrašnjem broju donosi intervju sa Volterom Bogdanićem: "Demokratija umire bez slobodne štampe", ali i intervju sa dr Radmilom Jankovićem: "Namerno zaražavanje koronom je loša ideja".

"Večernje novosti" u sutrašnjem broju donose priče o planiranom atentatu na presednika Vučića: "Vučića vrebala dva pucača" kao i o tragediji u Šimatovcima: "Eksplozija ubila dva radnika".

"Blic" na naslovnoj strani sutrašnjeg broja donosi priču o optužnici protiv Dijane Hrkalović: "Prikrivanje dokaza, nestali dokazi i zaštita Eleza", kao i o otkriću grupe na Telegramu na kojoj se diluje droga: "Dileri imaju lutriju i dostavne službe".

"Kurir" u sutrašnjem broju donosi priču o planiranom atentatu na presednika Vučića: "Izdaja", kao i eksploziji u Šimatovcima: "Strašno".

"Alo" u novom broju takođe donosi priču o planiranom atentatu na presednika: "Vučića hoće da ubiju i zbog Kosova", kao i o dilovanju preko interneta: "Tom i Džeri valjaju drogu preko interneta".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 183 idi na stranu