Novine: "Vučića vrebala dva pucača"; "Namerno zaražavanje koronom je loša ideja"

Dnevne novine u Srbiji za utorak, 25. januar 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.01.2022.

21:55

Novine:

"Politika" u sutrašnjem broju donosi intervju sa Volterom Bogdanićem: "Demokratija umire bez slobodne štampe", ali i intervju sa dr Radmilom Jankovićem: "Namerno zaražavanje koronom je loša ideja".

"Večernje novosti" u sutrašnjem broju donose priče o planiranom atentatu na presednika Vučića: "Vučića vrebala dva pucača" kao i o tragediji u Šimatovcima: "Eksplozija ubila dva radnika".

"Blic" na naslovnoj strani sutrašnjeg broja donosi priču o optužnici protiv Dijane Hrkalović: "Prikrivanje dokaza, nestali dokazi i zaštita Eleza", kao i o otkriću grupe na Telegramu na kojoj se diluje droga: "Dileri imaju lutriju i dostavne službe".

"Kurir" u sutrašnjem broju donosi priču o planiranom atentatu na presednika Vučića: "Izdaja", kao i eksploziji u Šimatovcima: "Strašno".

"Alo" u novom broju takođe donosi priču o planiranom atentatu na presednika: "Vučića hoće da ubiju i zbog Kosova", kao i o dilovanju preko interneta: "Tom i Džeri valjaju drogu preko interneta".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: