Tragedija u Istanbulu: Autobus se prevrnuo u provaliju, ima mrtvih VIDEO

Najmanje dve osobe, a prema nekim izveštajima i tri, poginule su u autobuskoj nesreći koja se danas dogodila u Istanbulu.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 23.01.2022.

15:58

Default images

Putnički autobus na liniji Čerkezkoj - Ajdin survao se u 30 metara duboku provaliju nakon što je izleteo s magistrale koja vodi ka autoputu Kuzej Marmara.

Agencija Anadolija je prenela da je poginulo najmanje dva putnika, dok list "Dejli sabah" navodi da su život izgubile tri osobe, uključujući vozača autobusa. kao i da je 18 osoba povređeno. U autobusu je u trenutku nesreće bilo nešto više od 20 osoba, dodaje se.

"Dejli sabah" navodi da je autobus skliznuo u provaliju usled velikih snežnih padavina i da su na licu mesta ambulantna kola, vatrogasci, Nacionalni medicinski spasilački tim (UMKE) i bezbednosne snage.

Svih 18 povređenih je hospitalizovano nakon što su primili prvu pomoć na licu mesta. Tela poginulih poslata su u Institut forenzičke medicine radi autopsije, prenosi list.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: