Novine: "Dritan Mila vraća u igru"; "Omikron će zaraziti 75 odsto Srbije, sledi kraj"

Dnevne novine se u svom sutrašnjem izdanju bave raznim aktuelnim temama: političkom krizom u Crnoj Gori ali i širenjem omikron soja.

Izvor: B92

Sreda, 19.01.2022.

21:16

Novine:

"Politika" u svom najnovijem broju piše o političkoj krizi u Crnoj Gori: "Abazovićevu inicijativu podržao 31 poslanik"

"Večernje Novosti" u svom novom broju donose priču o krizi u Crnoj Gori: "Dritan Mila vraća u igru, Srbi u autu", a donosi i istraživanje: "Može li SNS da dominira bez Vučića".

"Blic" na naslovnoj strani donosi priču o odluci Vlade Srbije: "Država odlučila, ovo je kraj za Rio Tinto" ali se bavi i istragom nestanka Splićanina Matea Periša: "Šta kriju poruke Mateovog druga i devojke".

"Kurir" u novom broju donosi reportažu o plivanju za časni krst: "Bravo", kao i o širenju koronavirusa u Srbiji: "Omikron će zaraziti 75 odsto Srbije, sledi kraj".

"Alo" takođe donosi reportažu o plivanju za Bogojavljanski krst: "Svi su ovde pobednici".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: