"Đokoviću, čekamo te u zemlji slobode"

Državni sekretar u Ministarsrtvu spoljnih poslova Nemanja Starović poručio je Novaku Đokoviću da ga čekaju "u zemlji slobode i dostojanstva".

Izvor: B92

Nedelja, 16.01.2022.

17:43

EPA/ ANDREJ CUKIC

Starović je ocenio na Tviteru da je Đoković osuđen za navodni verbalni delikt i da je deportovan zbog javnog mnjenja, a zaplet oko situacije u vezi sa đokovićem nazvao je "orvelovskim i kafkijanskim".

"Đokoviću požuri, čekamo te ovde, u zemlji slobode i dostojanstva", napisao je Starović uz hešteg "Stojimo uz Đokovića".

Nakon današnje odluke australijskog Federalnog suda da podrži poništenje vize Novaku Đokoviću, najbolji teniser sveta napustio je aerodrom u Melburnu avionom kompanije ''Emirejts'' koji leti za Dubai.

Sve informacije o Novaku Đokoviću pratiti ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: