Vozač GSP priznao delo, dobio 7 meseci kućnog zatvora

Vozač autobusa na liniji 74 S.M. koji je u četvrtak uveče blokirao saobraćaj u Mirijevu na sat vremena, priznao je izvrešenje dela .

Izvor: Tanjug

Subota, 15.01.2022.

14:30

Vozač GSP priznao delo, dobio 7 meseci kućnog zatvora
Ilustracija: Shutterstock/ToskanaINC

Sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu zaključio je sporazum o priznanju krivičnog dela.

On je za kaznu od sedam meseci kućnog zatvora priznao krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopšteno je danas iz tužilaštva.

Vozač je u četvrtak uveče na sat vremena blokirao autobusom jednu ulicu u Mirijevu, zbog čega je veliki broj drugih vozila stajao, a istovremeno se oglušivao o zahteve policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: