Upozorenje za vozače: Čuvajte se poledice

Prema podacima Puteva Srbije, zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima.

Izvor: Tanjug

Subota, 15.01.2022.

08:57

Upozorenje za vozače: Čuvajte se poledice
Foto: Depositphotos/serrnovik

Poledica je moguća naročito na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Na putnim pravcima I prioriteta/A kategorije kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Ivanjice, Novog Pazara, Užica, Valjeva, Vranja, zbog čega se preporučuje oprezna vožnja.

Ekipe putarskih preduzeća 24 sata intervenišu na terenu, posipaju krizne deonice.

Magle ima na putnim pravcima Podbukovi - Kosjerić - Požega - Arilje - Divljaka, Asanovac - Požega - Uzići, Boljevac - Sokobanja - Vrelo.

Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni.

Putevi Srbije savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze oprezno i pažljivo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: