Ministarstvo zdravlja oglasilo se o smrti muškarca ispred kovid ambulante na Voždovcu

Ministarstvo zdravlja saopštilo je, povodom informacija da je muškarac preminuo ispred kovid ambulante, da je reč o osobi koja je bila na pregledu na VMA.

Izvor: B92

Petak, 14.01.2022.

12:25

Ministarstvo zdravlja oglasilo se o smrti muškarca ispred kovid ambulante na Voždovcu
Shutterstock/Chaikom/Ilustracija

Kako se navodi, nakon pregleda na VMA, pacijent je upućen na Infektivnu kliniku, ali mu je tokom puta naglo pozlilo, usled čega se vozilo u kojem je bio i zaustavilo ispred kovid ambulante Doma zdravlja Voždovac u Ulici vojvode Stepe.

Zdravstveni radnici Doma zdravlja Voždovac su istrčali iz ambulante i pružili svu pomoć pacijentu, ubrzo je na lice mesta stigla i ekipa Hitne pomoći, ali i pored svih napora lekara, pacijent, koji je bio hronični bolesnik, preminuo je.

Ministarstvo zdravlja apeluje na sredstva informisanja da prilikom izveštavanja o temama i događajima koji se tiču javnog zdravlja uvek prednost daju proverenim, potvrđenim i tačnim informacijama, a ne senzacionalizmu i neproverenim informacijama.

Prema informacijama Tanjuga, muškarac se na pregled na VMA javio zbog jakih bolova u grudima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: