Mediji: Evo šta nam sprema Krizni štab

Pošto je sednica Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa zakazana za petak, postavlja se pitanje koje će mere biti na stolu, ili da li će ih uopšte biti.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.01.2022.

11:31

Mediji: Evo šta nam sprema Krizni štab
Tanjug/Sava Radovanoviæ

Kako piše Telegraf, osim odluke o školama, uprkos tome što imamo rekordan broj zaraženih kovidom 19, članovi Kriznog štaba su skeptični po pitanju donošenja novih, oštrijih mera.

Kako saznaje taj portal, medicinski deo će opet tražiti da kovid propusnice budu obavezne 24 sata u ugostiteljskim objektima, da se skrati radno vreme i smanji broj dozvoljenih ljudi u zatvorenom prostoru.

Međutim, osim što će biti dogovorena odluka o radu škola, skeptični su da će bilo šta drugo biti doneto.

"Najverovatnije će biti doneta odluka da drugo polugodište počne kada je i planirano, 24. januara, dakle neće biti produžen raspust. S tim da bi deca do petog razreda imala kombinovanu nastavu, a ostali i srednjoškolci onlajn", navodi naš izvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: