RHMZ: Ledeno

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno, u većem delu sa snegom, uz dalje manje povećanje visine snežnog pokrivača, saopštio je RHMZ.

Izvor: Tanjug

Utorak, 11.01.2022.

08:03

RHMZ: Ledeno
Tanjug/Dragan Kujundžiæ

Samo će na severu Vojvodine biti uglavnom suvo. Uveče slabljenje i prestanak padavina. Vetar slab i umeren, na planinama povremeno jak, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -4 do 1, najviša dnevna od -2 do 2 stepna Celzijusa.

Uveče i tokom noci na severu razvedravanje.

U Beogradu će danas biti oblačno i hladno sa slabim snegom. Uveče prestanak padavina. Jutarnja temperatura biće oko -2, najviša dnevna oko -1 stepen, tako da će biti ledeni dan.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 18. januara, prva dva dana hladno, narocito u jutarnjim satima, kada se očekuje umeren, lokalno i jak mraz, a najviša dnevna u većini mesta biće ispod nula stepeni, odnosno biće ledeni dani.

Tokom dana u sredu na severu pretežno sunčano, u brdsko-planinskim predelima pretežno oblačno i uglavnom suvo, tek ponegde je moguće provejavanje slabog snega.

U četvrtak ujutro mestimično magla i niska oblačnost, tokom dana umereno oblačno i suvo. Od petka pretežno sunčano, povremeno uz umerenu oblačnost, uz slabljenje jutarnjih mrazeva i manji porast dnevne temeprature.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: