Vučić: "Ovaj referendum je važan za budućnost naše zemlje" VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je građane da izađu na referendum o promenama Ustava, koji će biti održan 16. januara.

Izvor: B92

Utorak, 11.01.2022.

10:03

Vučić:
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bg

"Pozivam ljude da učestvuju u referendumu. To nije partijski, to nije politički referendum. Ovaj referendum je važan za budućnost naše zemlje i da uvek možemo da se ponosimo nezavisnim pravosuđem i samostalnim tužilaštvom", kazao je Vučić u video-poruci objavljenoj na nalogu "SNS Srbija" na Instagramu.

Podsećanja radi, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović pozvao je danas građane da izađu na referendum i zaokruže odgovor "da".
"Pozivam sve građane, naročito pripadnike SNS, da izađu na referendum i zaokruže 'da'. Ove promene su predmet temeljne rasprave... To je odlučan korak u etabliranju nezavisne sudske vlasti", kazao je Momirović za TV Prva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: