Vučić o nestalom Mateju: "Već imaju neku skicu šta se desilo"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom posete Pančevu osvrnuo se na slučaj nestalog Splićanina Mateja Periša, kome se gubi trag od 31. decembra u Beogradu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.01.2022.

11:56

Vučić o nestalom Mateju:
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ bg

"Dobio sam jutros informacije. Čekam nove. Suštinski, nemamo još rešenje. Nadam se da će nadležni pronađu Mateja. Želim to i zbog njega i njegove porodice. Naši nadležni rade sve u svojoj moći i već imaju neku skicu toga šta se desilo", istakao je Vučić posle predstavljanja sistema "kornet".

Međutim, predsednik ističe da je potrebno još mnogo truda i rada kada je reč o potrazi za nestalim mladićem.

Podsetimo, Matej Periš, mladić iz Splita, poslednji put je viđen u jednom beogradskom noćnom klubu. U potragu za njim su se uključile i srpske vaterpolo legende.

Matej je visok 188 centimetara, ima plave oči i kosu.

Ispred kluba "Gotik", u kome je poslednji put u noći između četvrtka i petka viđen nestali Splićanin Matej Periš, nalazi se policija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: