Novine: "Ne širite više NATO"; "Vreme je za buster dozu"

Dnevne novine se u svom sutrašnjem izdanju bave raznim temama: sukobom Zapada i Rusije, epidemijom korona virusa ali i energetskom krizom u Srbiji.

Izvor: B92

Petak, 17.12.2021.

22:04

Novine:

"Politika" se u svom novom broju bavi porukom Putina Zapadu: "Ne širite više NATO" ali i energetskom krizom u Srbiji: "Brnabićeva: Mogućnost sabotaže u TENT nije isključena".
"Blic" se u svom novom broju bavi borbom jedne devojčice za bolešću jetre: "Diona najmlađi pacijent sa presađenom jetrom", ali i aktuelnoj vakcinaciji protiv koronavirusa: "Vreme je za buster dozu".
"Novosti" naslovnu stranu posvećuju velikoj kupovini oružja za Vojsku Srbije: "Najveća nabavka oružja još od epohe JNA", ali i kovid propusnicama: "Propusnice da važe 24 sata".
Dnevni list "Kurir" na naslovnoj strani donosi priču o svirepom ubici: "Moj sin se hvalio da je prodavao drogu za Belivuka", a donosi i ispovest čuvenog hrvatskog advokata: "Uhapsio sam Arkana ali su Tuđmanovi ljudi tražili da ga pustim".
"Alo" se u svom novom broju takođe bavi ubistvom starice od strane njenog unuka: "Ubio babu po receptu mesara".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: