RHMZ najavio: Stiže

U većem delu Srbije danas oblačno, u nižim predelima mešovite padavine, kiša i sneg, a na planinama sneg i povećanje visine snežnog pokrivača.

Izvor: B92

Petak, 17.12.2021.

07:24

RHMZ najavio: Stiže
Foto: RINA

U Negotinskoj Krajini uglavnom suvo, a u Vojvodini posle podne delimično razvedravanje.

Vetar umeren i jak, severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 4, a najviša od 3 do 8 stepeni, saopštio je Republički hidrometerološki zavod. U Beogradi oblačno. U toku dana povremeno slaba kiša, a u toku noći kratkotrajna susnežica ili slab sneg. Vetar umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko 2, a najviša oko 5 stepeni.

Sutra u većem delu pretežno oblačno, u brdsko-planinskim predelima centralne i južne Srbije povremeno sneg i povećanje visine snežnog pokrivacč za 5 do 15 cm. U Vojvodini i Negotinskoj Krajini suvo sa sunčanim intervalima.

Od nedelje do utorka promenljivo oblačno. Slabe padavine se povremeno očekuju u istočnoj Srbiji i planinskim predelima. Od utorka do petka slab do umeren jutarnji mraz, a dnevna temperatura oko i malo iznad nule.

U sredu bez padavina, a od četvrtka ponovo kiša i sneg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: