Jovana Preković potvrdila Vučićeve reči: "Tačno je"

Karatistkinja Jovana Preković potvrdila je reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji ju je spomenuo u svom obraćanju.

Izvor: B92

Sreda, 08.12.2021.

19:55

Jovana Preković potvrdila Vučićeve reči:
Foto: Profimedia

Ona je napisala da je istina da njena podrška i zabrinutost zbog Rio Tinta nije imala politički kontekst.

"Tačno je da ništa što sam rekla, napisala ili uradila nije imalo politički kontekst. Ni najmanje osudu države, jer istina je da nikada niko nije imao podršku države od sportista kao što je mi danas imamo – apsolutno, bezrezervno i bezuslovno", napisala je ona na profilu na Instagramu.

Podsetimo, Vučić je večeras u obraćanju kazao da je video Jovanu Preković kako je protiv toga.

"Ako vidim jednu Jovanu Preković da je protiv ovoga, a znam da nikada ništa ne bi uradila loše, ako je ona zabrinuta, divno čeljade, znači da nešto nismo dobro uradili. Slušao sam ljude u Gornjim Nedeljicama, video sam kolika im je muka, nije bilo tamo partijskih podela. Moj posao je bio da ih čujem. Ne želim da govorim o političarima koji grade svoje karijere na narodnoj muci. Jeo sam se sve vreme, jer nisam dovoljno pažnje tome posvetio", kazao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: