Završen sastanak Bajdena i Putina FOTO

Razgovor predsednika Rusije i SAD Vladimira Putina i Džozefa Bajdena je završen. Trajao je dva sata.

Izvor: B92, Sputnjik

Utorak, 07.12.2021.

18:30

Završen sastanak Bajdena i Putina FOTO
Tanjug/Mikhail Metzel, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Sastanak je održan putem video-linka i bio zatvoren za javnost.

Novinarima je bio pokazan samo početak sastanka. Ranije je portparol Kremlja Dmitrij Peskov saopštio da bi sastanak mogao biti dug i sadržajan. Ovo je drugi sastanak lidera dve zemlje. Prošli je bio u Ženevi u junu ove godine.
Tanjug/Mikhail Metzel, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP
Predsednik SAD Džozef Bajden će posle video-sastanka sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom, imati telefonske razgovore sa liderima Francuske, Nemačke, Italije i Velike Britanije, saopštila je večeras Bela kuća.

Bajden će razgovarati sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, odlazećom nemačkom kancelarkom Angelom Merkel i premijerima Italije i Velike Britanije, Mariom Dragijem i Borisom Džonsonom.

Bela kuća je podsetila da je Bajden u ponedeljak razgovarao sa tim liderima i dogovoreno je da ostanu "u bliskom kontaktu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: