Dvojica vozača isključena iz saobraćaja, bili pod dejstvom droge

Policija je u Beogradu isključila iz saobraćaja dvojicu vozača koji su upravljali automobilom pod dejstvom droge, a jedan od njih i bez vozačke dozvole.

Izvor: B92

Nedelja, 05.12.2021.

09:21

Dvojica vozača isključena iz saobraćaja, bili pod dejstvom droge
Foto: Deposit/ToskanaInc

Policija je juče oko 17:40 časova zaustavila dvadesetdvogodišnjeg vozača „škode fabia“, na auto-putu kod Vrčina, a droga testom je utvrđeno da je pozitivan na kokain i kanabis, saopštio je MUP.

Noćas, oko 03.15, u ulici Karlovačke Mitropolije u Borči, policijski službenici su zaustavili „škodu fabia“, kojom je upravljao osamnaestogodišnjak koji, kako je utvrđeno nema vozačku dozvolu, a droga droga test je pokazao prisustvo kanabisa u njegovom organizmu. Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: