Premijerka prekršila pravilo pa se izvinila: "Znam da se to može dogoditi svakome. Žao mi je"

Danska premijerka Mete Frederiksen izvinila se nakon što je snimljena bez maske u jednoj prodavnici, suprotno novim pravilima radi suzbijanja širenja kovida 19.

Izvor: B92

Subota, 04.12.2021.

22:10

Premijerka prekršila pravilo pa se izvinila:
EPA-EFE/PHILIP DAVALI DENMARK OUT

Video snimak koji je ranije danas objavio danski dnevni list "Ekstra Bladet", snimio je u petak prolaznik kroz izlog prodavnice odeće u centru Kopenhagena, četiri dana nakon što je ponovo uvedena obaveza nošenja maski na javnim mestima i u javnom prevozu.

"Radi se o previdu, nakon novih pravila koja su stupila na snagu. Shvatila sam to kada me je građanin snimao", brzo je reagovla Frederiksen na društvenim mrežama, prenosi Hina.

"Znam da se to može dogoditi svakome. Žao mi je i još jednom vam želim zahvaliti na svemu što zajedno radimo u obuzdavanju epidemije", rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: