Krstić: "Šta ako neko krene do bolnice? Mene niko ne bi zaustavio" VIDEO

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić upozorio je na scenario koji se može desiti tokom najavljene opozicione blokade, koju organizuju opozicione stranke.

Izvor: B92

Subota, 04.12.2021.

13:37

Krstić:
Printskrin: TV B92

"Šta ako neko krene do bolnice i ne može da stigne. To ne može da se radi ni u svetu, nigde. Devedesetih su bili masovni protesti, a nije ni cvet slomljen, a ne blokirani mostovi. Čovek koji vozi bolesno dete, zamislite tu situaciju, pa ja bi svet okrenuo da bi stigao do bolnice. Niko me ne bi zaustavio", rekao je Krstić.

On je rekao da ne opravdava nasilje, ali da nijedan siledžija ne sme da blokira nikoga. "I vi koji idete na protest, hoću da pošaljem jednu poruku. Nemate pravo da radite ono što ne želite niko drugi vama da radi", zaključio je Krstić.

"Skupljanje na benzinskoj pumpi sa automobilima koji ispuštaju ugljen-dioksid i pripremanje za blokadu mostova automobilima je borba za ekologiju? To je tragikomedija", istakao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: