Tomić: "Protesti nisu prijavljeni, policija u nezgodnoj situaciji; Šta hoćete da postignete?" VIDEO

Novinar Nikola Tomić rekao je da ima informacije da protesti i blokada puteva nisu prijavljeni policiji i da se time policajci dovode u nezgodnu poziciju.

Izvor: B92

Subota, 04.12.2021.

11:33

Tomić:
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

"Moji izvori iz MUP-a kažu da protesti nisu prijavljeni, policija nije dala dozvolu za blokadu puteva. Policija je u nezgodnoj poziciji jer ima nije cilj primena sile", rekao je Tomić.

"Policija je u krajnje nezgodnoj situaciji! Neki od organizatora protesta računaju na represiju policije jer bi to potpalilo nezadovoljstvo građana i omasovilo neke naredne proteste", dodao je Nikolić. "Kada Ćuta kaže "ne želimo investitore, hoćemo čist vazduh, zemlju i vodu" postavlja se pitanje - a koji je vaš plan za razvoj Srbije, od čega će ljudi da žive? Da li im nudite povratak na nivo razvoja Kube? Srbija mora da se razvija" , rekao je Tomić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: