Dodik slagao da se video sa Putinom?

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik reagovao je zbog priče da se njegov sastanak sa ruskom predsednikom Vladimirom Putinom nije dogodio.

Izvor: B92

Petak, 03.12.2021.

14:53

Dodik slagao da se video sa Putinom?
EPA-EFE/MICHAEL KLIMENTYEV / SPUTNIK / KREMLIN POOL

"Ja nisam došao ovde da bi oni bili zadovoljni ili nezadovoljni. Došao sam u domaćinsku kuću u kojoj je pre nekoliko dana, taj sastanak najavljen i dogovoren. Ja sam taj sastanak najavljivao u medijima i on se desio u Kremlju", rekao je Dodik.

Ovu priču o sastanku je juče pre svih pokrenuo predstavnik u NSRS-u Nebojša Vukanović koju je obrazložio time da se ni u jednom mediju nije pojavila fotografija ili video snimak sa tog sastanka, iako su pojedini banjalučki mediji u delegaciji koja prati Dodika.

Dodik je rekao kako je sve to pomalo smešno, prenose mediji iz Sarajeva.

"Mislim da imaju previše mržnje u svemu tome. Mislim da bi svakome bilo važno u Srpskoj, bili u vlasti ili opoziciji da predstavnici srpskog naroda mogu da dosegnu do Kremlja i kancelarije Vladimira Putina. Zašto to kod nekih nije bitno, to je stvar njihovim malih duša i pakosti koje oni ne mogu da prevaziđu. To me nešto posebno ne dodiruje, čini mi se da ih više treba žaliti nego ih objašnajvati", rekao je Dodik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: