"Razgovori Putina i Dodika bili vrlo korisni"

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov je potvrdio danas da je održan sastanak između Milorada Dodika i Putina, i da su razgovori bili vrlo korisni.

Izvor: Tanjug

Petak, 03.12.2021.

11:56

EPA/EFE/ SHAMIL ZHUMATOV / POOL

"Nismo najavili sastanak. Istina je da se lider Republike Srpske sastao sa Putinom 'oči u oči'. Vođeni su veoma korisni i detaljni razgovori", poručio je Peskov, a prenosi ruska agencija TASS.

U odgovoru na pitanje zašto Kremlj nije najavio sastanak uoči njegovog održavanja, Peskov je rekao da je "jučerašnji glavni događaj bila velika konferencija koju je održao ruski predsednik o situaciji u industriji uglja".

“Vidite, bili smo u u žurbi. Konferencija je svakako bila prioritet”, izjavio je Peskov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: