Milo Đukanović se vraća? Obratio se javno

Nacionalizam ponovo divlja u našem susedstvu, pa je zato važno da imamo jak front otpora, poručio je lider DPS-a Milo Đukanović.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.12.2021.

10:17

Milo Đukanović se vraća? Obratio se javno
EPA-EFE/IGOR KUPLJENIK

On je kazao da taj front otpora čini partija poput one koju vodi.

Juče je održana završna konvencija ove partije u Petnjici, sa koje je poručeno da je poslednjih 15 mjeseci bilo vreme propadanja države, te da se ne sme dozvoliti da se dalje gubi vreme već je potrebno učiniti sve kako bi se Crna Gora vratila na pravi kolosek.

Predsednik DPS-a Milo Đukanović je istakao da nikada u novijoj istoriji Crne Gore nije bilo manje poštovanja Ustava, da nikada nije bilo takvog nepoštovanja zakona i manje transparentnosti u radu državnih institucija.

“Na planu zdravstvene zaštite dobili smo katastrofalne rezultate. Imamo rekordnu nezaposlenost, a samo u periodu od januara do avgusta ove godine izgubljeno 30 hiljada radnih mesta u odnosu na isti period prethodne godine. Ova Vlada je uspela da ugrozi građanski i sekularni karakter Crne Gore, multietničku demokratiju i evropski put naše države, čemu najbolje svedoči izvještaj Evropske komisije“, rekao je Đukanović.

Predsednik DPS-a je poručio da imamo iskustvo sa nedobronamernom vlašću, koja nije posvećena crnogorskim državnim interesima.

“Vlast je pokazala da je tokom prethodnih godinu dana služila interesima samo jedne verske zajednice i interesima dviju drugih država, a ne interesu države na čijem se čelu nalazi“, saopštio je Đukanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: