Vučić o napadima na Danila: "Izabrali su njegov rođendan da bih ja ispao loš otac"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom svog vanrednog obraćanja prokomentarisao je i navode pojedinih medija o menadžerskom angažmanu Danila Vučića.

Izvor: B92

Sreda, 01.12.2021.

19:30

Vučić o napadima na Danila:
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Vučić je rekao da njegov stariji sin Danilo nije menadžer fudbalera Vlahovića.

"Džaba njima što će i klub i sam fudbaler to da demantuju. Oni će to nastaviti", kazao je Vučić.

Kako je rekao, izabrali su Danilov rođendan kako bi pokazali da je on loš otac i da bi zaključio da svojoj deci nije u stanju da obezbedi normalan život.

"Ja sam ponosan na svog sina. On je dobar, pošten i odgovoran mladić koji radi u vinariji. Kada je bila inspekcija, on je bio na svom radnom mestu", jasan je bio predsednik i dodao da je razlog tome upravo to što je Srbija po stopi rasta u poslednje dve godine najuspešnija u Evropi.

"To njima smeta, smetam im ja", rekao je on i istakao da treba očekivati još ovakvih napada. Podsetimo, ranije danas u nekim medijima pojavila se vest o navodnom menadžerskom angažmanu Danila Vučića.

Ove navode demantovali su mnogi, pa i sam FK Partizan zajedno sa Dušanom Vlahovićem, koji je u navodima nekih medija direktno povezan sa sinom predsednika Vučića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: