MUP saopštio: Brzom akcijom rešena otmica u centru Beograda

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom rešili su otmicu u centru Beograda, saopšteno je danas iz MUP-a.

Izvor: B92

Utorak, 30.11.2021.

09:35

MUP saopštio: Brzom akcijom rešena otmica u centru Beograda
Ilustracija: EPA-EFE Sascha Steinbach

Kako se navodi, uhapšeni su pakistanski državljani H. A. (1990), A. B. (1997) i R. I. U. (1990), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo otmica.

Oni se terete da su na glavnoj autobuskoj stanici u Beogradu ponudili smeštaj dvojici državljana Indije, a potom ih odveli u jedan stan na Paliluli, gde su ih zlostavljali tražeći da im predaju novac.

Pakistanski državljani su, kako se sumnja, od oštećenih zahtevali da pozovu svoje prijatelje i rođake i plate otkup za njih.

Osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: