Novine: "Reagovaćemo ako postave rakete NATO u Ukrajinu", "Usvojene promene ustava"

Dnevna štampa za sredu, 1. decembar bavi se različitim temama: promenom ustava, krizom u Ukrajini, ali i imenovanjem novog komandanta vojske tzv. Kosova.

Izvor: B92
Podeli

Dnevni list "Politika" se bavi promenom ustava Srbije: "Usvojene promene ustava, referendum 16. januara" ali i odlaskom nemačke kancelarke Angele Merkel: "Nemačka se oprašta od Angele Merkel uz nejne tri muzičke želje".

"Novosti" u svom novom broju pišu o vezama demonstranata sa stranim centrima moći: "Nezavisnima milion dolara od Rokfelera", kao i o krizi u Ukrajini i Putinovoj reakciji na pretnje Zapada: "Reagovaćemo ako postave rakete NATO u Ukrajini".

"Blic" se u svom novom izdanju bavi početkom zimskog raspusta i uvođenjem kovid propusnica: "Danas krizni štab. Na stolu raspust i kovid propusnice"

"Kurir" se u izdanju za prvi decembar bavi sudbinom žene Milutina Mrkonjića: "Otkrivamo, Mrkinu ženu Dašu brat sklonio u porodični dom" ali i odlukom vlade Srbije da zamrzne cene namirnica: "Važno: Zamrznute cene brašna, ulja, šećera"

"Alo" donosi priču o Draganu Đilasu: "Đilas hteo da kopa litujum" ali i o imenovanju Jašarevog unuka za zapovednika kosovskih snaga: "Jašarev unuk novi komadant šiptarskih snaga"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 187 idi na stranu