Krivokapić: Zabrinjavajuće

Podgorica -- Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić izjavio da aktuelna vlada deluje programski, a ne politički i da zbog toga zabrinjavaju poruke onih koji u to sumnjaju.

Izvor: Tanjug
Podeli
EPA-EFE Andrej Cukic
EPA-EFE Andrej Cukic

"Ova vlada je odlučila da deluje programski, a ne politički, ni politikanski. Ta digitron politika nije politika ove vlade, već je njena politika da svaki građanin oseti kvalitet života, da dostojanstveno živi, da ne odlazi iz zemlje, nego da se ovde vraća", rekao je Krivokapić.

Govoreći o projektima 'Evropa sad' i 'Crna Gora odmah', kaže premijer, govore i sad i odmah da vlada nema vremena za gubljenje, da je izgubljeno previše vremena i ovo je, kazao je, "prilika da ubrzanim rapidnim oporavkom učinimo Crnu Goru drugačijom“.

On je dodao da je ono što se dešava u poslednjih godinu više nego zabrinjavajuće, jer nema adekvatanog odnosa prema svakom građaninu pojedinačno, bez obzira gde živi, a obaveza je da se u centar svih zbivanja stavi građanin.

"Potrebno je delovati pametno, održivo, inkluzivno i rapidno kako bi nadoknadili ono što je do sad propušteno“, rekao je Krivokapić, preneo je portal RTCG.

On je kazao da Crna Gora mora da doživi preporod, a da je jedan od njih ono što se nudi kroz Investicioni razvojni fond.

Crnogorski premijer otvorio je danas Konferenciju o izvoru finansiranja zelene i digitalne tranzicije i unapređenja infrastrukture severnog regiona Crne Gore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 181 idi na stranu