Direktor JKP "Beogradske elektrane" uputio saučešće porodici Milutina Mrkonjića; "Bio je najbolji političar"

Povodom tužne vesti da je preminuo Milutin Mrkonjić, direktor JKP "Beogradske elektrane" Rade Basta uputio je najdublje i najiskrenije saučešće porodici.

Izvor: B92

Nedelja, 28.11.2021.

18:55

Direktor JKP
FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bs

Izrazio je žaljenje što nas je napustio jedan od najvećih graditelja Srbije.

"Sa velikom žalašću i tugom sam primio ovu vest o smrti Milutina Mrkonjića, našeg političkog oca i druga. Naš Mrka preminuo je na Božićne poklade, uoči Božićnog posta, kada praštamo jedni drugima i preselio se u bolji svet - raj. Njegov odlazak predstavlja nenadoknadiv gubitak, ne samo za njegovu porodicu, već i za čitavo naše društvo, državu Srbiju, a posebno za Socijalističku partiju Srbije. Bio je najbolji političar koga je ovaj prostor zapamtio, gradio po svetu i Srbiji, najveći humanista, stručnjak, omiljeni prijatelj, komšija, poznanik, a posebno je bio lojalan prijateljima i svojoj partiji. Uvek ćemo pamtiti tvoje ime, tvoje reči i dela. Veliko ti hvala, počivaj u miru. Neka ti je laka zemlja!" Podsetimo, srpski političar i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u Beogradu u 79. godini, a vest je potvrdio Ivica Dačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: