Mediji: Otkriveno ko je finansirao jučerašnje proteste opozicije

Organizacija "Kreni Promeni" koja se navodno zalaže za zaštitu životne sredine, prima novac od fondacije Rokfeler, prenose "mediji"

Izvor: B92

Nedelja, 28.11.2021.

09:51

Mediji: Otkriveno ko je finansirao jučerašnje proteste opozicije
Foto: Printskrin

Prema pisanju medija, organizacija "Kreni Promeni" stoji iza jučerašnjih protesta opozicije.

Kako "Novosti" prenose, "Kreni Promeni" je organizacija koju finansira Rokfelerov fond, očigledno sa jasnim ciljem, da naudi Srbiji i pokuša da je destabilizuje tako što će udariti na Aleksandra Vučića.

Kako se vidi na zvaničnoj stranici fonda koji nosi ime čuvenog američkog milijardera, "Kreni Promenii" je dobio od 25.000 dolara za 12 meseci, prenose mediji.

Podsetimo, pristalice opozicije juče su, navodno zbog ekologije, blokirali gradove i ključne saobraćajnice, pri tome ne biravši sredstva.

Građani Srbije su im svojim ponašanjem pokazali šta znače ponos i dostojanstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: