Zarazili se na protestu protiv kovid propusnica – završili na kiseoniku

Dve osobe koje su u subotu učestvovale na protestu protiv kovid potvrda u Hrvatskoj zatražile su lekarsku pomoć, prenose mediji.

Izvor: B92

Petak, 26.11.2021.

14:50

Zarazili se na protestu protiv kovid propusnica – završili na kiseoniku
EPA-EFE/MOHAMED MESSARA

Prema informacijama iz KBC Sestre milosrdnice, jedna osoba je nakon pregleda otpuštena je na kućno lečenje, dok je muškarac rođen 1978. godine zadržan na bolničkom lečenju, i on se nalazi na kiseoniku.

Još uvek nema informacija da li ima još novoobolelih koji su učestvovali u protestu, jer takve informacije mogu da se dobiju isključivo ako im osoba sama kaže da li je učestvovala u protestu ili nije.

Iz KB Dubrave nezvanično se saznaje da je tokom jučerašnjeg dana u bolnicu primljena osoba srednjih godina, koja je rekla kako je bila na protestu.

Takođe je zadržana na lečenju i nalazi se na kiseoniku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: