Prijava protiv vozača koji je udario u autobus kod Umke

Protiv vozača teretnog vozila koje se na obrenovačkom putu sudarilo sa autobusom biće podneta krivična prijava zbog izazivanja opasnosti u javnom saobraćaju.

Izvor: B92

Petak, 26.11.2021.

17:12

Prijava protiv vozača koji je udario u autobus kod Umke
Printskrin: TV Prva

Do nezgode je došlo kada je kamion sa prikolicom udario u autobus koji je saobraćao na liniji 860 (Beograd–Obrenovac) u smeru ka Beogradu, saopštio je danas gradski Sekretarijat za javni prevoz.

Teretno vozilo je, objasnili su, prikolicom udarilo u vozačevu stranu autobusa, koji je sleteo sa kolovoza u kanal. U udesu su povređeni vozač autobusa i petoro putnika, od kojih je jedan zadobio teže povrede.

Iz službe Hitne pomoći u Obrenovcu navode za Tanjug da su povređeni zbrinuti na Vojnomedicinskoj akademiji i u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: