Podignut optužni predlog protiv Bjelogrlića zbog napada na Antonijevića

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podnelo je danas sudu optužni predlog protiv glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića.

Izvor: Tanjug

Petak, 26.11.2021.

12:08

Podignut optužni predlog protiv Bjelogrlića zbog napada na Antonijevića
Foto: Arhiva B92 tv

On je krajem avgusta u ranim jutarnjim časovima više puta po glavi udario reditelja Predraga Antonijevića u niškom hotelu "Ambasador".

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podnelo je danas sudu optužni predlog protiv glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića, jer Bjelogrlić je optužen za krivično delo nasilničko ponašanje, a tužilaštvo traži od suda da mu izrekne kaznu zatvora od šest meseci", rekao je za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković.

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu je, kako podseća, u kratkom vremenskom periodu nakon ispitivanja svedoka i obavljanja veštačenja podnelo optužni predlog sudu. Bjelogrlić je na saslušanju u tužilaštvu priznao izvršenje krivičnog dela i izrazio žaljenje.

Oba reditelja našla su se u Nišu zbog manifestacije 56. Filmski susreti. Antonijević je pre izvesnog vremena optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film "Jesen samuraja", što je Bjelogrlić demantovao, uz tvrdnju da je prepiska lažirana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: