Zaplenjeno 520 kg marihuane – stigla sa Kosova i Metohije VIDEO/FOTO

U Nišu je u okviru akcije policije zaplenjeno 520 kilograma marihuane spakovane u 134 paketa.

Izvor: B92
Podeli
MUP Srbije
MUP Srbije

Kako se navodi u saopštenju MUP, droga je stigla sa Kosova i Metohije i bila namenjena za dalju prodaju po gradovima i mestima Srbije.

"Žestoka borba Ministarstva unutrašnjih poslova sa narko-dilerima se nastavlja, bilo da je Srbija tranzitna zemlja ili krajnja destinacija za prodaju narkotika, sa istom odlučnošću i borbom uhapsićemo svakog ko unosi i prodaje drogu u našoj zemlji. Srbija nije i neće biti sigurno mesto za prodaju narkotika niti sigurno mesto za njihovu dalju distribuciju. Srbija nikada neće biti sigurno mesto za narko-dilere i trgovinu narkoticima", poručio je ministar policije Aleksandar Vulin kome su načelnici i pripadnici UKP-a referisali o svim detaljima i pojedinostima akcije zaplene 520 kilograma marihuane.

Ministar Vulin je naglasio da je svaka zaplena narkotika za policiju veliki uspeh i velika pobeda.

Ministar je ukazao da je policija svoju odlučnost da se obračuna sa trgovinom narkoticima pokazala dobrim rezultatima ostvarenim u poslednjih godinu dana, kada je zaplenila više od osam tona narkotika i otkrila više od 40 ilegalnih laboratorija za uzgoj marihuane.

„Dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dok sam ja ministar unutrašnjih poslova, Srbija neće legalizovati marihuanu i iskreno se zalažem za to da se prodaja droge maloletnom licu sankcioniše i tretira kao pokušaj ubistva", poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

MUP Srbije
MUP Srbije

MUP Srbije
MUP Srbije

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 115 idi na stranu